LASI

Muurlalla on pitkä historia lasituotannossa. Lasituotteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi, kestäviksi ja ajattomiksi. Suurimpana inspiraation lähteenä tuotteiden suunnitteluprosessille toimii halu luoda jokapäiväisen elämän käyttövaatimukset täyttäviä, hyödyllisiä ja kestäviä esineitä. Taidelasit valmistetaan käsityönä Suomessa, jolloin esineiden muoto ja malli voi vaihdella. Muurlan muut lasituotteet valmistetaan Euroopassa.

EMALI

Tuplaemalointitekniikan ja omien tuotantotyökalujen ansiosta Muurlan emali on kestävää, monikäyttöistä ja hygieenistä. Emalin pinnoite on lasia, eikä se siksi päästä läpi mitään metallin ainesosia ruokaan, jolloin myös ruoan säilöminen emaliastiassa on turvallista. Emaliastiat toimivat lisäksi kaikilla liesityypeillä – induktiolta nuotiolle.


Muurlan emalituotteet valmistetaan käsityönä ja käsityön luonteesta johtuen tuotteiden ulkonäkö saattaa hieman vaihdella. Jokainen tuote on uniikki yksilönsä. Emali on kestävä materiaali, mutta pinta saattaa rikkoontua jos siihen kohdistuu kova isku. Voit pestä emalit huoletta astianpesukoneessa. Ei mikroaaltouuniin.

PUU

Muurlan puutarjottimet valmistetaan käsityönä tarjotintehtaalla Pieksämäellä. Materiaali on aitoa tammi-, koivu- tai pähkinäviilua, joka on käsitelty kevyellä mattamelamiinipinnalla mahdollistaen myös turvallisen elintarvikekäytön. Yksinkertainen ja käytännöllinen muotokieli avaa Muurlan puutarjottimille useita käyttömahdollisuuksia. Ohut melamiinipinta on helppo pitää puhtaana. Sopii kattaukseen ja tarjoiluun. Suositellaan käsinpesua. 

Miten sen teemme?

Muurlan lasitehdas perustettiin vuonna 1974.

Miten sen teemme?